Intro

> Istoric

Cele 3 saloane deschise in Bucuresti, incepand cu anul 1998, reflecta pasiunea si preocuparea continua pentru a veni in intampinarea partenerilor sai cu servicii de calitate in acest vast domeniu al frumusetii.

O parte din personalul nostru este format in scoala proprie, deschisa in 2004. Educatia profesionala a echipei noastre este adecvata standardelor nationale si internationale. Participam la targuri de specialitate Hair & Beauty & Nails in strainatate si in tara si propunem clientilor servicii inspirate din cele mai importante capitale ale modei: Londra, Paris, Berlin.

Produsele utilizate sunt preponderant game de lux, profesionale, recunoscute pe plan mondial (ex. Kerastase, Label M, Wella, Sebastian, Guinot, Skeyndor, Cholley). Pe langa tehnologiile clasice avem tehnologiile pentru ingrijirea corporala si faciala de ultima generatie cum ar fi: Cellu M6 Integral, SPL epilare progresiv definitive, oxygen hyperbaric. Speram din tot sufletul sa fim izvor de inspiratie, sa va consiliem pentru a va desavarsi stilul.

> Viziune

Descoperă gândul ce ne animă acțiunile, viziunea care ne susține în tot ceea ce facem pentru a fi artiști compleți.

Dream Vision

Se ia gandul de a fi cel mai bun, se combină cu o privire atentă asupra pieței locale și internaționale, se adaugă determinarea de a oferi servicii perfecte, alături de cele mai noi produse, se amestecă din plin cu dedicație totală pentru fiecare client, după care se pun valori precum siguranța, calitate și dinamism.

Se gândește totul la rece și nu se pune niciodată, în nicio împrejurare, nici cel mai mic compromis.

În final, se ornează cu dorința de perfecționare continuă și cu convingerea că frumusețea înseamnă în primul rând sănătate. Se servește zilnic, la orice acțiune întreprinsă.

> Misiune

Fără acțiune, viziunea este fără folos. Cum înțelege Vogue - The Dream Beauty Center să pună în aplicare zi de zi ceea ce își dorește?

Cel mai solid fundament. Avem o viziune care ne inspiră la fiecare pas și care ne conduce firesc spre principala noastră misiune: să redăm frumuseții cel mai solid și cinstit fundament al său - sănătatea.

Mai mult. Mai bine. Mai sus. Suntem aici pentru a face dreptate acestui domeniu în România și a-l ridica acolo unde îi este locul, la cel mai înalt nivel internațional. Nu suntem doar profesioniști care își văd de treabă. Ci adevărați artiști. Nu doar interesati de ce se intampla in domeniu. Pasionați până în vârful unghiilor. Nu doar amabili cu clienții noștri. Interesați cu adevărat de problemele și dorințele lor. Nu doar preocupați de curățenie. Hotărâți să respectăm cu strictețe de soldat toate standardele de igienă. Nu prestatori de servicii punctuale. Creatori de experiențe complete. Nu inabordabili. Accesibili. Nu superficiali. Profunzi.