Lipomassage - LPG

SCĂDERE IN CENTIMENTRI - Abonament 12 ședințe: 1800 lei (150 lei/ședință) sau 1 ședință/30 minute: 200 lei ;

LPG a continuat de-a lungul anilor sa isi dezvolte aparatele, centrul de cercetare al marcii fiind sustinut de o importanta comunitate de experti in domeniul medical, al esteticii faciale si corporale, precum si SPA. De la primul aparat prezentat in anul 1986 si pana in prezent, LPG s-a situat intr-o permanenta ascensiune din punct de vedere profesional, ajungand sa conceapa nu mai putin de 7 versiuni imbunatatite ale Cellu M6, ca raspuns la cerintele unei clientele din ce in ce mai pretentioase si aflata in cautarea celor mai bune rezultate obtinute intr-un timp scurt.

Lipomassage - Stimularea adipocitelor pentru a ajuta la eliminarea treptata a grasimilor.

Mecanismul unic de lipomassage actioneaza la supra fata tesutului cutanat inducand un raspuns bio-chimic. Procesul biologic numit mecanotransductie, stimuleaza adipocitele , pentru a declansa eliberarea grasimilor localizate si reducerea celulitei. Tehnica elimina grasimile profunde rezistente la dieta si la sport .


REZULTATE TINTITE:

- grasimea profunda si incapatanata este eliminata, silueta este remodelata
- formele sunt re-sculptate
- pielea este ferma, tonifiata
- celulita este netezita, pielea este catifelata
Pe langa efectul de remodelare corporala, de imbunatatire a hidratarii si a aspectului tonusului pielii, lipomassage-ul este un procedeu care te relaxeaza si energizeaza, care produce o stare de bine, fizica si psihica.
Pentru rezultate rapide se recomanda 2-3 sedinte pe saptmana. Procedura elimina complet celulita de gradul 2 in aproximativ 5 saptamani.