Ultratone Biostimulare

 

> PROCEDURĂ DE BIOSTIMULARE CORPORALĂ - preț per ședință/30 minute: 60 lei

Efectul de scădere în centimetrii este datorat eliminării fluidelor în urmastimularii puternice a muşchilor care, în unele cazuri poate menţinezona contractată până la 12 ore.

Mulţi clienţi au concluzionat că efectul de stimulare Ultratone esteechivalentul unor exerciţii în sala de gimnastică, dar fără senzaţia deoboseală, indiferent dacă este vorba de bărbaţi sau femei.


> REDUCEREA GRĂSIMII - preț per ședință/30 minute: 60 lei

Este un fapt cert: Ultratone reduce grăsimea!!

Institutul Wellness din Germania este preocupat în special de recuperarea personelor obeze prin încurajarea acestora de a urma diverse diete şi programe fizice. Cele două grupuri au fost supuse şi

unor şedinţe de stimulare cu Ultratone, unui grup fiindu-i impus şi unregim dietetic, celuilalt nu. Studiul a demonstrat o importantă reducereîn centrimetri şi în kg. cu un succes mai vizibil la persoanele careurmaseră şi un regim anti-caloric combinat cu tonifierea musculară.

Scopul principal al acestui studiu a fost de a determina persoanele obeze să urmeze şi programe de electrostimulare, pe lângă cele dedietă, dacă se doreşte un rezultat simţitor în aspectul general.


REDUCEREA CELULITEI - preț per ședință/30 minute: 60 lei

Cele mai cunoscute studii pe această temă au fost realizate în Franţa(1979, 1995) şi SUA (1998) când au fot scoase pe piaţă programele dereducere a celulitei Futura Pro şi Ultratone. Concluzia comună aacestor studii a fost că „tratamentele reduc celulita cu până la 76,67%,fiind un fapt ştiinţific demonstrat. Drept urmare, aparatele au fostomologate de către Ministerul Francez al Sănătăţii.