Dream Face

Când v-ați răsfățat ultima dată tenul cu un tratament profesionist? Fie că este vară și aveți nevoie de hidratare, toamnă și trebuie să vă pregătiți pentru sezonul rece, iarnă și trebuie să vă hrăniți tenul suprasolicitat de temperaturile extreme sau primavară și aveți nevoie să redați pielii dumneavoastră luminozitatea, la saloanele Vogue - The Dream Beauty Center găsiți soluția de care aveți nevoie.

Pe lângă expertiza unor specialiști, vă oferim tratamente produse de branduri internaționale care se bucură de recunoaștere mondială în rândul profesioniștilor în îngrijire facială: Guinot, Academie, Skeyndor, Cholley. La frontiera dintre dermatologie și estetică, aceste game de produse vin în întâmpinarea tuturor nevoilor specifice de îngrijire a tenului, oferind rezultate care depășesc orice așteptări. Fie că sunt folosite pentru întreținere sau pentru a re-echilibra ph-ul pielii în cazul unei îngrijiri neadecvate, tratamentele reprezintă răspunsul complet și eficient pentru a revigora un ten tern sau obosit și a-i conferi luminozitatea pierdută.

Primul pas în alegerea unui tratament se face prin diagnosticarea tipului de ten, apoi esteticienele Vogue vă vor asigura o aplicare profesională, consiliindu-vă cu privire la metodele de a vă pastra un ten frumos.