Tratamente antirid


a) Hydradermie Lift tratament facial

Este un tratament care se adreseaza tenurilor mature, cu efect imediat de lifting prin stimulare musculara. Aceasta metoda creeaza temporar un lifting natural al fetei, putand fi comparata cu “body-building la fata”

Efectele tratamentului: netezirea ridurilor, resculptarea trasaturilor faciale.

Tratamentul se executa cu un ser creat special si peste care se aplica un curent de stimulare musculara. 

De la primul tratament, fata isi recapata tonusul, conturul facial redobandind un aspect intinerit.

Pentru mentinerea rezultatelor, tratamentul se face in cura in functie de recomandarea esteticienei si de gradul de relaxare al pielii: 3 sedinte / saptamana timp de 4 saptamani (35-45 ani), 4 sedinte / saptamana timp de 4 saptamani (peste 50 de ani) sau 2 sedinte/saptamana timp de 4 saptamani (sub 30 de ani).

Este un tratament pe care il recomandam la evenimente speciale -  noi il numim “tratamentul evenimentelor speciale de reimprospatare”


b) Hydradermie Lift de ochi

Este un tratament special realizat cu produse Guinot, creat special pentru zona sensibila a ochilor, cu efect imediat de lifting.

Acest tratament elimina cearcanele, ridurile fine si umflaturile de la ochi, ridica pleoapa superioara. 

Practic musculatura din jurul ochilor este tonifiata, iar aceasta crestere in volum a musculaturii face ca ridurile sa fie estompate, zona fiind semnificativ mai tanara dupa minim 3 tratamente. Pentru ca efectul tratamentului sa se mentina, se recomanda in cura de 3 tratamente/saptamana timp de 4 saptamani, dupa care urmeaza perioada de intretinere cu un tratament la 2 saptamani.


 c) Liftosome

Liftosome facial este un tratament care are dublu efect, si anume imbunatateste textura pielii, prin efectul de hidratare si umplere pe de o parte, iar pe de alta parte redefineste trasaturile faciale prin efectul de lifting.

Este un tratament care se adreseaza tenului matur.

Se utilizeaza ingredienti activi pe baza de Pro Collagene, care sunt difuzati in piele cu ajutorul unei termo masti gipsate, care se incalzeste la 36 de grade timp de 4 minute, dupa care se raceste treptat. 

Masca are efect caloric si se mentine 15 minute. Dupa masca se aplica un serum anti-age care este masat pana la absorbtia completa. Se constata rezultate vizibile de fermitate ale pielii. 

Tratamentul se recomanda in cura de 3 sedinte consecutive, urmate de o sedinta pe luna de intretinere. 

Datorita efectului hidratant, este un tratament recomandat dupa vacantele insorite, cand pielea dumneavoastra a fost expusa indelung la soare.


d) Hydradermie Antirid tratament

In aproximativ 60 de minute, ridurile sunt estompate, pielea devine mai ferma si catifelata.

Este un tratament care se adreseaza tuturor tipurilor de ten.

Tratamentul se desfasoara dupa acelasi protocol descris la tratamentul Hydradermie de Hidratare. Specificam faptul ca toate produsele de la prima etapa a tratamentului (produse de demachiere) pana la finalul tratamentului sunt produse specifice care previn si combat ridurile.

Dubla ionizare se realizeaza cu Ser Antirid care contine mediu celular de viata bogat in vitamine, aminoacizi, oligoelemente cu efect de regenerare a pielii. 

Pentru un efect de reintinerire a pielii se recomanda 4 tratamente consecutive, unul pe saptamana, urmate de o sedinta pe luna de intretinere. 


e) Aromatic Vitality tratament

Gratie unui moment de relaxare, pielea dumneavoastra este regenerata, isi recapata tonicitatea si elasticitatea. Este un tratament in care se utilizeaza un ulei aromatic care confera un plus de fermitate si luminozitate tenului. Acest ulei este difuzat in testuri prin manevre de masaj de digitopresiune, care elibereaza tensiunile fetei, pielea devenind mai ferma. 

Tratamentul este recomandat tenurilor lipsite de fermitate.

Se recomanda in cura, minim 3 sedinte consecutiv, 1 pe saptamana.