Tratamente de depigmentare


 a) Tratamentul Hydratermie pentru pete pigmentare

Este un tratament care se adreseaza tenurilor patate, care combate toate formele de pigmentare cutanata cu efect de uniformizare a culorii tenului si indepartare a petelor pigmentare.

Tratamentul in cabinet se realizeaza cu produse specifice tipului de ten (mixt, gras, uscat), iar pentru dubla ionizare, Guinot a creat un ser Newhite pentru depigmentare. 

Serul Newhite contine urmatorii ingredienti activi: Vitamina C, care depigmenteaza pielea si Melanoxyl, care inhiba secretia de melanina (pigmentul care da culoarea bruna a pielii). 

Ce trebuie retinut: tratamentul de depigmentare se face obligatoriu in cura. Esteticiana dumneavoastra va recomanda un anumit numar de sedinte in functie de gradul de pigmentare a pielii – minim 4 sedinte la o distant de 4-5 zile pentru a avea rezultate satisfacatoare.

Efectul de albire a tenului este un proces indelungat, care necesita utilizarea acasa a gamei de produse pe baza de Vitamina C Newhite Guinot pana la obtinerea efectului dorit.

Acest tratament are beneficii multiple, fiind si un tratament antirid, deoarece produsele utilizate in cadrul tratamentului contin concentratii mari de vitamina C, cu efect de a sintetiza un nou colagen, conturul facial este revigorat, tonifiat, ridurile sunt estompate.


b) Beaute Neuve

Se adreseaza tuturor tipurilor de piele cu efect regenerant si de luminozitate. 

Este un tratament care in mai putin de o ora indeparteaza celulele moarte responsabile de aspectul tern al tenului si reduce pigmentatia cauzata de petele pigmentare, uniformizand culoarea pielii. Dupa prima sesiunea de tratament, culoarea tenului este mai deschisa, iar secretia de melanina (pigmentul care da culoarea maronie a petelor) se reduce cu pana la 30%. 

Tratamentul se bazeaza pe aplicarea unui concentrat alcatui din Alpha Hydroxi Acizi (AHA) extrasi din fructe de padure, mentinut pe piele cateva minute, in functie de tipul si grosimea tenului, pentru a dizolva stratul de celule moarte si a mari gradul de absorbtie a ingredientilor activi continuti in serul regenerant creat pentru a hrani pielea dupa peelingul cu AHA.

La finalul tratamentului se utilizeaza o masca care contine vitamina C pura, cu efect de diminuare a petelor pigmentare, de albire a tenului.

Tratamantul se recomanda in cura de 3-4 sedinte consecutive si se poate repeta dupa 4 saptamani pentru a se mentine efectul de luminozitate.

Dupa tratament se evita expunerea la soare si se protejeaza fata cu o crema cu factor mare de protectie solara.