Tratamente de hidratare


Tratamentul  hydradermie de hidratare 

Durata tratament: 60 minute

Mod de administrare: Se realizeaza  cu produse cosmetice specifice tipului de ten diagnosticat. Primul pas al tratamentului il reprezinta demachierea fetei cu produse specifice tipului de ten. Al doilea pas este aplicarea unui exfoliant biologic, pielea devine mult mai receptiva la actiunea ingredientilor pentru hidratare. Al treilea pas, datorita metodei exclusive de ”Dubla ionizare”, ingredientii activi  responsabili cu restabilirea procentului hydric din tesut (acid hyaluronic, complex hydrocite) sunt transportati adanc in piele prin intermediul unui gel de hidratare cu ajutorul curentului galvanic. Acest lucru compenseaza nivelul de apa in tesuturi si intareste bariera naturala de protectie a pielii. Urmeaza procedeul de oxigenare al pielii, realizat cu un produs specific, emulsie oxigenanta, ce imbunatateste circulatia periferica la nivelul fetei, tenul isi recapata luminozitatea. Urmeaza etapa de modelare a fetei prin masaj manual, tehnica ce favorizeaza schimburile intercelulare, destindere si tonifiere. La finalul tratamentului se aplica o masca crema hidratanta pentru a completa efectul tratamentului.

Efectele tratamentului: procentul de hidratare al pielii creste cu 50%.

Recomandari: Tratamentul de rehidratare a tenului se poate efectua o data pe luna. Recomandam o cura de patru tratamente la un interval de o saptamana pentru tenurile dezhidratare. Recomandam, in afara tratamentului de cabinet, aplicarea produselor dermato-cosmetice Guinot din gama de hidratare pentru prelungirea efectului.


Tratamentul aromatic  de hidratare 

Este un tratament cu uleiuri esentile si concentrate din plante care revitalizeaza pielea. Un adevarat buster de energie si prospetime, tratamentul aromatic este Solutia perfecta pentru tinerele doamne care traiasc intr un ritm dynamic si care pot utiliza uleiurile esentiale cu multiple efecte :hidratarea tenului precum si relaxarea la nivel fizic si mental.