Tratamente de lifting

Tratament corector al liniilor de expresie si ridurilor.


a) Tratament Hydradermie de Longevitate

Este un tratament care se adreseaza tenurilor mature, peste 40 de ani. Protocolul tratamentului este cel de la tratamentul Hydradermie de Hidratare, precizand faptul ca pentru acest tratament sunt alesi ingredienti antirid specifici tenului matur, incepand de la demachiere pana la finele tratamentului.

Pentru dubla ionizare se utilizeaza Ser Age Logic din gama Guinot, care contine ingredienti activi ce participa la regenerarea celulara, mediu celular de viata, vitamine, oligoelemente, aminocizi, molecule de adenozin trifosfat, care furnizeaza energie celulelor al caror metabolism de regenerare este incetinit datorita trecerii timpului, mai contine vitamina C pentru a stimula sinteza de colagen si a corecta pigmentatia pielii.

Pentru a obtine un rezultat de reintinerire a pielii se recomanda un set de minim 8 tratamente consecutiv, 1 pe saptamana, precum si utilizarea acasa a produselor din gama Age Logic ce completeaza obiectivul dumneavoastra de frumusete si prelungesc efectele benefice ale tratamentului antirid.

Este un tratament recomandat si inainte de expunerea pielii dumneavoastra la soare.