Tratamente de purificare a tenului gras


a)Tratamentul hydradermie de purificare 

Se adreseaza tuturor tenurilor grase cu exces de sebuum.

Etapele tratamentului sunt: demachierea cu produse specifice tipului de ten gras, dupa care aplicarea unui gomaj biologic enzymatic  care potenteaza actiunea ingredientilor activi si anume serul purifiant creat special pt a fi introdus in piele cu ajutorul  dublei ionizari.

Dupa etapa de ionizare, extragerea comedoanelor se face cu usurinta, fara durere. Pasul urmator este reprezentat de utilizarea  electrodermului pe zonele tratate – decolteu si fata,  peste o  emulsie de oxigen, produsul fiind masat timp de 5 minute. Reactia chimica si fizica ce are loc intre emulsia oxigenanta si electrodului de inalta frecventa este de activare a metabolismului celular, stimularea circulatiei sangvine, intarirea peretilor vaselor sangvine, sporirea fluxului de hranire si de oxigenare a pielii, se reduce edemul  si se scurteaza procesul de vindecare a tenului dupa extractia de comedoane. Apoi se executa masajul manual cu crema modelanta de masaj, tehnica ce destinde trasaturile fetei, conturul facial fiind tonifiat. La final se aplica masca echilibranta cu efect de matifiere a tenului.

Se recomanda un tratament de purifiere o data la 3 saptamani.


b) Tratamentul Aromatic Balance

Se adreseaza tenurilor grase si mixte. Este un tratament care se recomanda persoanelor tinere care isi doresc o piele echilibrata. La sfarsitul tratamentului, pielea este curata, fina, porii sunt micsorati, pielea devine sanatoasa si mata. 

Se utilizeaza ulei esential cu activi pretiosi care regleaza secretia de sebuum in exces.

Dupa tratament se recomanda prelungirea efectului prin utilizarea produselor specifice de curatare, ingrijire, cum ar fi gama Microbiotic Guinot. 

In cazul tenurilor mixte si grase, o importanta deosebita o au produsele utilizate acasa, de aceea este necesara interventia si consultarea terapeutului estetician pentru a recomanda produse corecte, potrivite gradului de modificare a pielii inca din adolescenta, pentru a se evita aparitia acneei mai greu de vindecat.


c) Tratamentul Soin Hydraclean

Este un tratament rapid, de 30 de minute, care se adreseaza tenurilor grase, predispuse la formarea de comedoane, impuritatile din piele fiind extrase usor, fara durere, gratie ingredientilor activi ce sunt difuzati in piele cu ajutorul aparatului Hydraclean creat de Guinot.

Acest tratament se poate utiliza si in cazul altor tipuri de piele, ca un tratament cu efect de luminozitate si de curatare in profunzime si pregatire a tenului pentru alte tratamente faciale.