Geneo

DD DRzdd 48zTJhpKktaEGWG6blx5j5NTsTNPb8XHXg

Poza 2OxyGeneoTM  este un concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.
OxyGeneo curăţă şi exfoliează stratul exterior al pielii. Combinaţia de oxigenare a pielii şi exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza, restaura strălucirea şi pentru a crea un ten hrănit, echilibrat şi sănătos.
OxyGeneoTM este singura tehnologie care desfăşoară 3 acţiuni vitale în mod simultan:
1. Curăţire şi exfoliere eficiente.
2. Oxigenare natural a pielii din interior.
3. Infuzie de nutrienţi activi în epidermă.
OxyGeneoTM permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea ţesutului din interior, ducând la o absorbţie optimă a nutrienţilor activi.
Ca şi rezultat, textura pielii este mai rafinată şi mai hrănită, per total tenul este mai neted şi mai luminos, şi în acelaşi timp echilibrat şi strălucitor.

Cum funcționează?

h2 h1
Efectul de oxigenare al pielii este creat atunci când elementul nostru unic Cpsugen şi gelul bogat în nutrienţi intră în contact unul cu altul pe suprafaţa pielii. Nenumărate bule bogate în CO2 explodează pe minut la nivelul pielii inducând oxigenarea din interior. Ca şi a rezultat pielea absoarbe nutrienţii activi esenţiali şi dizolvă impurităţile.

Opţiuni de tratament OxyGeneoTM :

NeoReviveTM
k58pDhp1CPO7PasNv3HgJ2DIHTx50MkKJ5f0KuOiqJw
Este o metodă revoluţionară în oxigenarea şi rejuvenarea generală a pielii – pune în mişcare mecanismele corpului pentru a oxigena în mod ne-invaziv pielea.
Tratamentele NeoRevive lucrează pentru a infuza în piele nutrienţi activi ce îmbunătăţesc echilibrul şi textura pielii. Tenul va arăta şi se va simţi mai neted, ferm, hrănit şi “renăscut”.

NeoBrightTM
nS4nl2SK0sgCAOqStFF9SL1G07hYZL8j7VL1CQihFLY
O combinaţie inovativă a celor mai de calitate ingrediente pentru a hrăni pielea şi a o face mai strălucitoare.
NeoBright lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea şi pentru a da strălucire tenului în mod natural. Formula delicată şi foarte eficientă NeoBright infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidrante şi hrănitoare pentru piele. Este un mod minunat de a lumina şi a da strălucire pielii şi în acelaşi timp de a îmbunătăţi textura, a echilibra tenul şi de a obţine o strălucire radiantă, sănătoasă.