Hydraderm & Hidraderm Lift

Guinot

Hydradermie este un tratament exclusiv Guinot de îngrijire care vă permite să redescoperiţi o piele mult mai frumoasă decât a fost ea vreodată încă de la prima aplicare. Unică la nivel mondial, această inovaţie majoră permite penetrarea rapidă şi profundă a ingredientilor activi ai tratamentului de ionizare pentru o eficienta excepţională. Tratamentul este disponibil în şapte versiuni în funcţie de obiectivele de înfrumuseţare şi de tipul pielii.
 
Dubla ionizare: Ingredientii activi de polaritate pozitiva si negative patrund adanc in epiderma pentru a o hidrata.
Oxigenare: Reda stralucirea pielii, favorizand oxigenarea celulelor pielii si microcirculatia.
Masaj: Experiementati un moment unic de relaxare, lasandu-va in voia degetelor experte ale esteticienei dvs.

Hydradermie Lift  - tratamentul “Lifting imediat
Gimnastica facială reîntinereşte tenul.
Odată cu înaintarea în vârstă şi apariţia oboselii, conturul feţei devine mai puţin ferm şi apar semnele îmbătrânirii. Până acum tratamentele „lifting” acţionau asupra structurii pielii, refăcând epiderma şi întărind derma. Astăzi, Hydradermie Lift aduce o „revoluţie de tinereţe” redinamizând muşchii faciali pentru a le oferi o nouă tonicitate şi a reîntineri tenul prin masaj facial. Aşa cum ne „sculptăm” corpul în sălile de sport, acest tratament permite crearea unui “efect de lifting” spectaculos în doar câteva şedinţe…fără injecţii!
Tratamentul de lifting se poate efectua si in jurul ochilor pentru a tonifia si a conferi fermitate acestei zone atat de des utilizate (prin clipire).

Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima şedinţă de tratament. Hydradermie Lift este un tratament care tratează şi tonifică pielea şi, mai mult decat atât, reface trăsăturile în profunzime prin stimulare musculară. Muşchii îşi recapătă tonicitatea, vitalitatea, iar tenul reîntinereşte în mod spectaculos. Încă de la prima şedinţă, faţa dvs. are un aspect întinerit.


Drenaj: In prima faza a tratamentului se face drenaj, care elibereaza in mod vizibil tensiunile si amelioreaza microcirculatia cutanata.
Stimulare musculara: In a doua faza a tratamentului se realizeaza stimularea musculara. Muschii isi recapata tonicitatea, vitalitatea, iar tenul reintinereste in mod spectaculos.