IPL

IPL (FOTOREGENERARE SI EPILARE)
Tehnologia SPL (Lumina Intens Pulsata) ofera o abordare blanda, noninvaziva a diverselor probleme cutanate, fara durere si fara perioada de recuperare.
Fotoregenerarea reprezinta fototermoliza selectiva a luminii SPL, asupra pielii, dand un imbold puternic activitatii din interiorul celulelor.
Este un tratament cu efecte mult mai profunde si mai de durata decat orice crema, masaj, dermabraziune sau peeling chimic!   
Fotoregenerarea este o terapie prin lumina intens pulsata, de ultima tehnologie, cu risc minim de efecte secundare, avand rezultate spectaculoase de reintinerire. Pentru ten este ca o explozie de energie asupra celulelor "lenese" ce nu mai produc cantiatea de fibroblasti (elastina si colagen) necesara pentru un tonus de invidiat.
Tratamentul de FOTOREGENERARE SPL trateaza:
• Hiperpigmentarea superficiala (pete de soare),
• Lentigo (pete de batranete),
• Efelide (pistrui),
• Melasma,
• Rozaceea,
• Cuperoza (roseata pielii, fetei, gatului),
• Telangiectazia (dilatatia permanenta a unui vas mic/vase capilare sparte pe fata si corp),
• Acneea,
• Pori dilatati,
• Pierderi de elasticitate si tonus,
• Riduri si linii fine.
Cum actioneaza tratamentul de fotoregenerare?
Lumina intens pulsata (cu lungimea de unda intre 400 si 1000 de nanometri) induce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata problema din interior catre exterior. Sub actiunea luminii intens pulsate, temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade. Dand maxima energie celulelor, metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea fibroblastelor ca elastina si colagenul este accelerata, ceea ce duce la o foarte mare imbunatatire a sanatatii si calitatii tenului!
Beneficiile acestei lumini pot fi folosite pentru diferite obiective:
DEPIGMENTARE

Lumina intens pulsata reduce aspectul patat al tegumentului (hiperpigmentarile), pistruii, petele solare, petele de batranete, etc. Lungimea de unda folosita pentru acest tratament are ca tinta acumularile de melanina din toate aceste pigmentari. Rezultatele sunt exceptionale, aceste acumulari de culoare inchisa, numite si “bile de culoare inchisa”, spargandu-se si iesind spre suprafata in decurs de cateva zile, in cele din urma descuamandu-se. Tratamentul prin fotoregenerare este un proces cu rezultate imediate, netraumatizant, rezultatul in urma sedintei fiind distrugerea pigmentului de melanina din pata pigmentara.
Dupa tratamentul cu fotoregenerare, leziunile pigmentare pot sa aiba un aspect usor denivelat si pot fi mai inchise la culoare. Leziunea pigmentara se va inchide la culoare treptat in urmatoarele 24-48 de ore (maro inchis sau chiar negru – dirty face), va progresa si se pot forma mici cruste care vor cadea in urmatoarele 10-21 de zile, cand leziunea se va depigmenta. Tratamentul se poate relua dupa 3 saptamani daca pielea este complet refacuta. Imediat dupa tratament, poate sa apara o usoara senzatie de arsura (asemanatoare celei postsolare), posibil insotita de un usor edem al zonei. Fenomenele dispar in 2-24 de ore, iar pentru reducerea disconfortului se pot aplica pachete cu gheata pe zona tratata.