LPG

LPG Head

LPG FaceLPG a continuat de-a lungul anilor sa isi dezvolte aparatele, centrul de cercetare al marcii fiind sustinut de o importanta comunitate de experti in domeniul medical, al esteticii faciale si corporale, precum si SPA. De la primul aparat prezentat in anul 1986 si pana in prezent, LPG s-a situat intr-o permanenta ascensiune din punct de vedere profesional, ajungand sa conceapa nu mai putin de 7 versiuni imbunatatite ale Cellu M6, ca raspuns la cerintele unei clientele din ce in ce mai pretentioase si aflata in cautarea celor mai bune rezultate obtinute intr-un timp scurt.


LPG este marca inregistrata, de mai bine de 25 de ani, pentru ENDERMOLOGIE, LIPOMASSAGE, ENDERMOLIFT.

Endermologie este o tehnica exclusiva de stimulare celulara prin mecanotransductie. Creata de LPG in 1986, asigura un tratament 100% natural a transformarilor tesutului conjunctiv pentru scopuri estetice sau terapeutice.

In ceea ce priveste terapia faciala, aparatul ofera rezultate imediate, vizibile: conturul fetei isi recapata fermitatea, pielea are un aspect mai dens, iar actiunea profunda asupra tesuturilor reactiveaza productia de colagen si de elastina, pentru un efect antirid de lunga durata.

Endermolift este un tratament anti-imbatranire rapid, eficient si natural. Este prima si unica tehnica din lume care a fost dovedita din punct de vedere stiintific ca sporeste sinteza acidului hialuronic cu 80%.

Satisfactia clientului si eficacitatea produsului este dovedita:
- 91% din femeile tratate isi simt pielea intinerita si mult mai fina
- 100% din femeile tratate isi simt pielea mai densa, mai ferma si flexibila
- 100% au pielea mai luminoasa
- 100% doresc sa continue tratamentul cu aceste produse.