Try Me

Serviciu recomandat pentru:

Mâini & Picioare

Constă în: Dezinfectare, demachiere, prelucrarea unghiei, prelucrarea și hidratarea cuticulei, finisarea și reglarea ph-ului unghiei.
Produse utilizate: Loțiune hidratantă, bază tratament, lac colorat, top coat, uscare rapidă.

Recomandat persoanelor cu unghii/cuticule sănătoase, întreținute cotidian, foarte grăbite sau celor care doresc un schimb de lac.

Produse recomandate pentru acasă spre o întreținere cât mai bună a acestui serviciu:.
Papaya green tea
Lotiune protectoare pentru maini - Papaya si Ceai verde

Aceasta lotiune pentru maini contine o combinatie bogata de vitamine, anti-oxidanti naturali si colagen obtinut din plante marine, extract de papaya, ce revitalizeaza pielea.

Reinnoieste pielea in strat profund, facand-o stralucitoare si catifelata.

Forté Plus
Strengthening System

Tratamentul întăritor pentru unghii, pe bază de iarbă de coada-calului, care ajută la prevenirea uscării și ruperii unghiei, permițându-i acesteia să crească mai repede și mai puternică.

Lavander Skin Lotion
Loțiune protectoare pentru mâini - Lavandă

Protecție cu Oxid de Zinc. O loțiune hidratantă fină ca mătasea, care lasă pielea într-o stare frumoasă și profund hidratată. Vindecă și calmează pielea de efectele solare și ale mediului cu ajutorul extractului de lavandă. Conține oxid de zinc micronizat, împreună cu un amestec de anti-oxidanți, vitamine și colagen, care actionează ca o barieră, protejând pielea de substanțele nocive din mediul înconjurător.